Inschrijven op aanbestedingen

Verkopen zonder tendertraject

Invloed op toekomstige tenders

Tender winnen op jouw manier

Winnen op jouw manier

Overheidsopdrachten kun je op veel manieren scoren. Een tender winnen kan door precies te doen wat er staat. Of door te zorgen dat er staat wat jij wil dat er staat. Je kunt je energie er ook op richten om te voorkomen dat het tot een aanbesteding komt. De vraag is niet óf, maar hóe jij jouw volgende overheidsopdracht gaat winnen. Wat je voorkeur ook is, jouw TenderXL account snijden we volledig voor jou op maat zodat jij kan winnen op jouw manier.

Koop TenderXL
workspace18
tender winnen op jouw manier

Invloed op toekomstige tenders

Regeren is vooruitzien. Het team van TenderXL is dagelijks op zoek naar overheidsopdrachten die nog geen aanbesteding zijn en waar jij dus nog invloed op kan hebben. TenderXL heeft een uniek aanbod aan toekomstige tenders, dat zijn tenders die gespot worden op basis van beleidsstukken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de mogelijk toekomstige tenders, dat zijn tenders op basis van aflopende contracten die wellicht opnieuw op de markt komen.

Voorkeurspositie

Wil liever (nog) geen abonnement op TenderXL, maar wil je wel snel aangemeld worden voor alle voorkeurslijsten die op dit moment actief zijn? Geen probleem. Laat je gegevens achter en wij zorgen dat je binnen twee werkdagen op de voorkeurslijsten staat van Inkopend Nederland.
Gegevens achterlaten

Heb je hulp nodig bij het winnen van jouw tender?

Laat het ons weten en we staan voor je klaar. Hoe je ook wil winnen, wij helpen je. Met alles of met een beetje. Jij mag het zeggen.
43007951_xl-1-scaled-country