Deelname

Deelname staat open voor iedereen die een betaald account op TenderXL heeft geactiveerd na 1 augustus 2020 en de factuur voor het account van het jaar waarin de TenderXL Challenge wordt aangegaan, is voldaan.

TenderXL garandeert de publicatie van open tenders, gesloten tenders, gunningen en rectificaties in je account binnen maximaal 24 uur na openbaarmaking via TenderNed; aankondigingen die langer dan 24 uur voor publicatie op TenderXL al te vinden waren op TenderNed, kun je dus insturen voor de TenderXL Challenge.

 

Trefwoorden

TenderXL werkt met tailor made accounts. Dat betekent dat jij zelf bepaalt welke trefwoorden je instelt. Tenders die één van de door jou opgegeven trefwoorden bevatten in de omschrijving van de tender of in de titel van de tender, komen in aanmerking voor de TenderXL Challenge. Trefwoorden die je niet aan ons hebt doorgegeven pakt ons algoritme logischerwijs niet mee. Deze aankondigingen komen dus ook niet in aanmerking voor de TenderXL Challenge. Je kunt deze wel aanmelden om te laten toevoegen aan je account zodat je dat trefwoord voortaan ook hebt afgedekt.

 

Tender gevonden?

Heb je een tender gevonden die in je account had moeten staan maar die ons algoritme én ons team over het hoofd hebben gezien, meld je dan hiernaast aan voor de TenderXL Challenge. Wij gaan dan uitzoeken of het inderdaad zo is dat zowel ons algoritme als ons team heeft gefaald en dat dan ook nog tegelijkertijd. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de uitslag.